top of page

petitie

Beste klein crailo vriend,

Jij toonde interesse in ons initiatief of je wilt ons initiatief steunen. In onze laatste nieuwsbrief hebben wij vermeld dat we in afwachting zijn van de ontwikkelingen rond de moties die op 4 maart 2020 aangenomen zijn. Onder andere hebben de raden van de gemeenten Gooise Meren, Hilversum en Laren hun colleges verzocht om op zo kort mogelijke termijn een initiatievenprocedure voor Crailo op te stellen.

Het is belangrijk dat we duidelijk maken dat er op Crailo ook ruimte voor burgerinitiatieven moet komen waar toekomstige bewoners gezamenlijk opdrachtgever zijn voor hun eigen nieuwbouwproject. Hiervoor moeten beleidskaders komen en uiteindelijk plekken in het bestemmingsplan. We willen jou daarom vragen onze petitie te tekenen. De petitie pleit voor de noodzaak van kaders voor initiatieven die projectontwikkeling voor bouw in eigen beheer op Crailo omarmen.

Plek voor klein crailo hangt af van het bestemmingsplan. Deze plek zou ook jouw plek kunnen worden. Wil jij ons helpen? Teken hieronder de petitie door je gegevens in te vullen, aan te geven dat je ons intiatief ondersteund en klik op verstuur.

Alvast bedankt voor je steun en wij horen graag van jou via e-mail (info@kleincrailo.nl) of Twitter (o.v.v. @kleincrailo).

Warme groet van het klein crailo team,


Alexey Pristupa
Bas Pronk

Noud Bijvoet
Jantien Brugman
Annefleur Klunder
Arthur Mebius

Schrijf hieronder dat je het klein crailo initiatief ondersteunt en eigenlijk ook compact, duurzaam en gemeenschappelijk wil wonen.

Bedankt voor je steun!

Steun onze actie en vul het formulier hieronder in:
bottom of page